Gratis Intakegesprek

Mijn empathisch vermogen zal ik benutten om u op de juiste wijze in rechte bij te staan bij uw echtscheiding. Ik wil mij inleven in uw situatie om mij vervolgens op de beste manier voor u te kunnen inzetten.

Ik ben recht door zee, een doorzetter, een motivator en iemand die tot op de laatste draad voor u vecht. Ik sta altijd aan úw zijde. Daarbij blijkt mijn acht jaar ervaring als fiscaal financieel adviseur een uitstekende fundering voor scherp advies.

Met mij aan uw zijde heeft u de terriër die u in bepaalde situaties nodig heeft. Een terriër die uw belang op lange termijn niet uit het oog verliest, zeker daar waar kinderen in het spel zijn.

Zit u in een situatie waarin u een TOPADVOCAAT nodig heeft? Wacht dan niet te lang. Tijdig ingrijpen kan in de toekomst veel ellende voorkomen.

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

a. mr. M.dl.C.C.C. van Rooij staat geregistreerd op personen- en familierecht;
b. mr. J.I. Dierkx staat geregistreerd op personen- en familierecht;
c. mr. M.T. Kumar staat geregistreerd op personen- en familierecht;

 

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over personen- en familierecht.

Personen- en Familierecht

Echtscheiding
Scheiding van tafel en bed
Beëindiging samenleving
Ontbinding Geregistreerd Partnerschap
Afwikkeling huwelijkse voorwaarden
Boedelverdelingen
Echtscheidingsconvenant/Ouderschapsplan
Partner- en kinderalimentatie
De echtelijke woning
Gezag/Omgang
Ondertoezichtstelling/Uithuisplaatsing
Erkenning en adoptie
Curatele, bewind en mentorschap
Naamrecht