Dit vertellen onze klanten over ons:

cialis affected with patience they have diabetes

Rated 3 out of 5
02/11/2022

Billy, USA 2022 05 01 01 47 26 generic cialis from india The A J and CD1 strains were more sensitive than the C3H strain Walker Patterson, 1974

Fainkat

Topadvocate Meghan!

Rated 5 out of 5
12/09/2022

Dankzij advocate Megha heb ik, na enkel de tweede correspondentie, een zaak kunnen voorkomen omtrent partneralimentatie. De gemeente is meegegaan met het standpunt van de advocaat. Het gehele proces was binnen twee maanden geregeld. Dit heeft mij veel tijd en geld bespaart!

Kortom een zeer efficiënte en professionele advocate.

A. Benmarzouk

Pittig, gedreven, deskundig!

Rated 5 out of 5
22/06/2022

Een voor het oog simpele scheiding die gaandeweg steeds complexer werd. Wat ben ik blij dat ik bij dit kantoor terechtgekomen ben en bij Megha . Ze is pittig, eerlijk, gedreven, analytisch sterk, deskundig en staat je ook bij als je het even niet ziet zitten.

Ze geeft het gevoel dat je het samen doet!

Petra

TOP advocaat!!! The beste🏆

Rated 5 out of 5
20/05/2022

Lieve mensen,

Al jaren pleit ik voor een complexe echtscheidingszaak, waarin Conchita mij al jaren bij staat. Ieder proces zijn we een stap naar de goede richting aan het maken, gezien de complexiteit op juridisch vlak.

Ik had mij geen betere en doortastende advocaat kunnen wensen. Conchita gaat de strijd aan vanuit haar deskundigheid, ervaring en doortastendheid (en ook een warm hart, is zeer betrokken, grondig en voorbereid) om te pleiten voor het juiste resultaat. Ik, als moeder ervaar hierdoor veel meer rust en stabiliteit, doordat de complexiteit van de zaak hoog ligt en deze ondersteuning van Conchita goud waard is!

Maxime

Het vakmanschap, het doorzettingsvermogen en het gevoel geven naast je te staan en voor je te vechten

Rated 5 out of 5
18/05/2022

Ik kwam samen met mijn man langs omdat mijn advocaat van dat moment er echt, zo bleek later nog meer, een rommel van had gemaakt. Steken laten vallen, hautain zijn en doen en kortweg geen resultaat behalen.

Ik had het gesprek met Mr. van Rooij en Mr. Dierkx en dat alleen al gaf de burger moed en liet ons ook zien dat wij zelf ook niet gek waren.

Mr Dierkx werd mijn advocaat en als een stoomwals begon hij aan het werk; stukken opvragen bij de nu ex-advocaat en de Rechtbank. Inlichtingen bij mij; In het weekend en ook avonduren en natuurlijk tijdens kantooruren.

Er kwam veel vaart in en het hele debacle is nu ook uit de wereld. En het is zo verlopen als Mr Dierkx had voorgeschilderd.

Ik beveel Mr. Dierkx van harte aan. Zijn vakmanschap, doortastendheid en hartelijkheid zijn zoals je graag wenst van een advocaat maar zeker niet altijd krijgt.

Bij Mr Dierkx wel!

Claudia Patriasz - Hallmann

Power Women!

Rated 5 out of 5
03/03/2021

Conchita is een zeer intelligente vrouw met een empathisch vermogen. Ik ken haar al jaren en met trots luister ik naar haar juridische adviezen wekelijks in onze studio van ons TV programma ‘Life is Beautiful’ op RTL4. Ik hoop nog heel lang met Conchita samen te werken!

Carolien ter Linden

Gamechanger in complexe scheiding

Rated 5 out of 5
11/09/2019

Na 7 jaar vechtscheiding kwam er procedure no.11 vanuit de wederpartij. Dat was het moment dat ik bij Conchita binnenstapte. Met haar aanpak waarin meerdere advocaten naar het dossier kijken voelde ik al dat dit anders ging zijn.

Met de bevlogen aanpak van mw. mr. van Gelder die een hele andere eigen strategie neerlegde waren wij plots niet meer de partij die reageerden op de aantijgingen van de wederpartij, maar werd het belang van de kinderen en mij als vader voorop gezet. Haar jarenlange ervaring aan Rechtbank zijde, de betrokken aanpak, de ’s avonds late telefoontjes zowel door de week als in het weekend bevestigen de tomeloze inzet, de wil om te winnen. Maar ook de collega’s op kantoor die het dossier kennen waren erg begripvol in mijn persoonlijke situatie en oprecht betrokken.

Ik kan iedereen aanraden als men in een situatie komt van scheiding, en zeker als er kinderen bij betrokken zijn, Conchita te contacten. Speciaal dank voor mw. mr. van Gelder die bovenop het dossier zat en ons uit deze vechtscheiding heeft weten te krijgen.

Arjan van Ommen

5 Sterren

Rated 5 out of 5
01/02/2019

Demy en Elisa

Scherp en zorgvuldig. Uiterst tevreden over dit kantoor!

Rated 5 out of 5
01/02/2019

Scherp en zorgvuldig. Uiterst tevreden over dit kantoor!

K S

Conchita is the best laywer

Rated 5 out of 5
23/01/2019

Conchita is the best laywer

Django Bhawanidin

Krachtig advocatenkantoor.

Rated 5 out of 5
01/01/2019

Krachtig advocatenkantoor. Juridisch inhoudelijk sterk, empathisch en scherpe adviezen. Top Conchita van Rooij Advocaat.

D. Nijboer

Conchita Maria van Rooij staat altijd voor je klaar!

Rated 5 out of 5
02/12/2018

Conchita Maria van Rooij staat altijd voor je klaar! Pleiten doet ze voor jou met hart & ziel!

Freshccom Opproject

Je bent een Topadvocate in Hart en Nieren

Rated 5 out of 5
10/09/2018

Je bent een Topadvocate in Hart en Nieren , Conchita !!

Dik Soei

Ze is een echte pitbull en geeft niet op.

Rated 5 out of 5
10/09/2018

Ze is een echte pitbull en geeft niet op. Ze staat er echt voor haar cliënten en staat achter ze. Ze is reëel ingesteld en niet bang je te vertellen wat je beter wel en niet kan of mag. Zeer prettig in de omgang en denkt goed met je mee. Topadvocate is zeker een gepaste titel om haar te omschrijven. Brains en beauty de perfecte combi😘💪

Silvia Brugman

Top vrouw , grote kennis van zaken, prettig in de omgang.

Rated 5 out of 5
08/09/2018

Top vrouw , grote kennis van zaken, prettig in de omgang.

Ephraim Goldstoff

Een Amsterdams top wijf!

Rated 5 out of 5
08/09/2018

Een Amsterdams top wijf

Die volgens mij staat voor haar zaak

Jan Dusseljee

3 Sterren

Rated 3 out of 5
01/07/2018

Erik de Jong

5 Sterren

Rated 5 out of 5
01/07/2018

Zineb Foulani

5 Sterren

Rated 5 out of 5
01/07/2018

Orhan Polat Projectmanagement