Een echtscheiding is tegenwoordig helaas veelvoorkomend. Een enorm ingrijpende gebeurtenis in uw persoonlijke leven met mogelijk grote gevolgen voor uw kinderen, uw bedrijf, uw financiën en woonomgeving.

Er samen goed uit komen
Natuurlijk kan ik heel zakelijk en pragmatisch vermelden waar u bij een echtscheiding allemaal mee te maken krijgt en waar u vooral op moet letten. De ervaring leert mij echter dat uw hoofd in deze situatie daar niet naar staat.

U zoekt een advocaat, niet alleen om de juridische zaken te regelen, maar ook om er met zo min mogelijk schade voor u en uw naasten goed uit te komen.

Ik adviseer u bijvoorbeeld over uw koop- of huurhuis, het echtscheidingsconvenant, alimentatie en het ouderschapsplan. Maar niet voor ik weet wie u bent, in welke situatie u zit en hoe u denkt dat de mensen die u nauw aan het hart liggen hier zo goed mogelijk uit kunnen komen.

Messcherp
U krijgt van mij een messcherp advies en ik begeleid u gedurende het gehele proces. Tevens sta ik u bij in de rechtbank als de scheiding op een rechtszaak uitloopt. Echter, mijn ervaring is dat er veel op passende wijze opgelost kan worden door goede communicatie.

Recente uitspraken Personen- en Familierecht

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Voor onder andere de volgende zaken in het personen- en familierecht kunt u bij ons terecht. Staat waar u naar op zoek bent er niet bij of weet u niet onder welk gebied uw kwestie valt? Neem dan contact met ons op, wij zijn altijd bereid om samen met u de passende oplossing te vinden.

– Echtscheiding
– Scheiding van tafel en bed
– Beëindiging samenleving
– Ontbinding Geregistreerd Partnerschap
– Afwikkeling huwelijkse voorwaarden
– Boedelverdelingen
– Echtscheidingsconvenant/ Ouderschapsplan
– Partner- kinderalimentatie
– De echtelijke woning
– Gezag/Omgang
– Ondertoezichtstelling/ Uithuisplaatsing
– Erkenning en adoptie
– Curatele, bewind en mentorschap
– Naamrecht